Open Forum: e-Globalisatie infosessie 2

Op woensdag 3 maart om 13u30 organiseert het Nationaal Forum opnieuw een Open Forum. Het onderwerp is e-Globalisatie. Heb je een vergunning EIDR met mogelijkheid tot globalisatie van je douaneaangiftes? Dan is dit Open Forum zeker voor jou!

Agenda:

  • Presentatie van ervaringen met e-Globalisaties door pilootbedrijven: 
    • Perspectief van softwareprovider Streamsoftware voor dienstverlener 
    • Perspectief van van verlader/producent Scania Parts Logistics
  • Vragenronde 

We starten deze infosessie om 13u30 en ronden af om 15u00. De infosessie gaat door via Teams en is open voor alle geïnteresseerden, dus ook niet-leden van het Nationaal Forum zijn welkom.

Wil je deze infosessie graag volgen? Schrijf je dan in via deze link, ten laatste op 26 februari. Op 1 maart ontvang je de link om de infosessie te volgen via Teams.

Het Nationaal Forum wil graag via het Open Forum betrokkenen informeren over bepaalde douanegerelateerde onderwerpen. Hierbij beperkt het Nationaal Forum zich niet tot zijn leden, maar tot iedereen die geïnteresseerd is. Het doet dit door het organiseren van korte digitale infosessies, in samenwerking met haar leden, zowel van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen als van de private sector.

Hou onze website in de gaten voor volgende edities van het Open Forum!

Vragen? Contacteer ons via mail.