05/03/2020 ODB-Event Nederland 2 april - Uitgesteld

Omwille van COVID-19, besloot de Nederlandse douane om het ODB-Event te verzetten naar 3 december 2020. Locatie en agenda blijven ongewijzigd. 

Op donderdag 2 april 2020 organiseert de Nederlandse Douane samen met de Nederlandse federaties en met deelname vanuit het Nationaal Forum het jaarlijkse ODB-event (Overleg Douane & Bedrijfsleven). Het centrale thema is "Douane in een snel veranderende wereld", waarbij er aandacht is voor handelsakkoorden & handelspanningen, de positie van de Europese Unie en de impact van de stijgende trafiek. Er wordt nagegaan hoe overheidsadministratie en operator hier op een gezamelijke en contstructieve manier mee kunnen omgaan. 

Onder andere Kristian Vanderwaeren (Administrateur-generaal van de Algemene Administratie van de Doaune & Accijnzen) en Abram op de Beeck (convenor van de Stuurgroep van het Nationaal Forum) zullen deelnemen aan de panelgesprekken. 

Agenda: 

  • 12.30 Buffetlunch en registratie
  • 13.30 – 17.00 Welkom, panel discussie en lezingen
  • 17.00 Einde bijeenkomst en borrel

Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam, Erasmus Paviljoen

Raadpleeg meer informatie over dit event via deze link. De leden van het Nationaal Forum genieten van het reductietarief.