30/09/2020 Open Forum: Infosessie eGlobalisaties

Op donderdag 15 oktober om 10u organiseert het Nationaal Forum de eerste editie van het Open Forum. Het onderwerp is eGlobalisaties. Heb je een vergunning EIDR met mogelijkheid tot globalisatie van je douaneaangiftes? Dan is dit Open Forum voor jou! Kom te weten wat er voor jou wijzigt en hoe je je reeds kunt voorbereiden op de verplichtingen die gelden vanaf 1 februari 2022.

Agenda:

- Presentatie van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen over de wettelijke bepalingen, de technische specificaties en meer uitleg over wat er wijzigt voor de betrokken vergunninghouders

- Presentatie van CRSNP die het perspectief geeft van software leveranciers

- Vragenronde

We starten deze infosessie om 10u en ronden af om 11u30. De infosessie gaat door via Teams en is open voor alle geïnteresseerden, dus ook niet-leden van het Nationaal Forum zijn welkom.

Wil je deze infosessie graag volgen? Schrijf je dan in via deze link, ten laatste op dinsdag 13 oktober. Op 14 oktober ontvang je de link om de infosessie te volgen via Teams.

Het Nationaal Forum wil graag via het Open Forum betrokkenen informeren over bepaalde douanegerelateerde onderwerpen. Hierbij beperkt het Nationaal Forum zich niet tot zijn leden, maar tot iedereen die geïnteresseerd is. Het doet dit door het organiseren van korte digitale infosessies, in samenwerking met zijn leden, zowel van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen als van de private sector.

Hou onze website in de gaten voor volgende edities van het Open Forum!

Vragen? Contacteer ons via mail.