13/10/2020 Open Forum: Infosessie ICS2

Op donderdag 29 oktober om 10u organiseert het Nationaal Forum de tweede editie van het Open Forum, met als onderwerp ICS2. Ben je betrokken bij het binnenbrengen van goederen in de EU? Dan is dit Open Forum voor jou! Kom meer te weten over de uitrol en de daarmee gepaarde veranderingen van ICS2.

Agenda:

  • Presentatie van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen over de inhoud en impact van ICS2
  • Presentatie van de convenors van de Werkgroep Operations over de aanpak en opvolging in hun werkgroep
  • Vragenronde

We starten deze infosessie om 10u en ronden af om 11u30. De infosessie gaat door via Teams en is open voor alle geïnteresseerden, dus ook niet-leden van het Nationaal Forum zijn welkom.

Wil je deze infosessie graag volgen? Schrijf je dan in via deze link, ten laatste op maandag 26 oktober. Op 28 oktober ontvang je de link om de infosessie te volgen via Teams.

Het Nationaal Forum wil graag via het Open Forum betrokkenen informeren over bepaalde douanegerelateerde onderwerpen. Hierbij beperkt het Nationaal Forum zich niet tot zijn leden, maar tot iedereen die geïnteresseerd is. Het doet dit door het organiseren van korte digitale infosessies, in samenwerking met zijn leden, zowel van de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen als van de private sector.

Hou onze website in de gaten voor volgende edities van het Open Forum!

Vragen? Contacteer ons via mail.